• Pon - Pet

    08:00 - 20:00

  • Subota

    08:00 - 14:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

Raptur Hair & Beauty

  /  Blog   /  Konačni obračun sa suhom kosom

Konačni obračun sa suhom kosom

Prestanite kriviti genetiku za svoje loše navike, dajte kosi kraljevski tretman i s ponosom nosite najljepši ukras na glavi!

S hladnijim danima, sve se više žena žali na probleme koje uzorkuje suha kosa. Osim sto izgleda nezdravo i neuredno,suha kosa moze dovesti do peruti i do lomljenja odnosno trganja kose.

Iza dijagnoze “suha,beživotna i krhka kosa” zapravo se krije nekoliko razlicitih faza “uništenja kose”.

Jako puno žena ima suhu kosu, koju su razno raznim tretiranjem dovele do toga, a naravno, sve žive u uvjerenju da je njihova kosa genetski takva i da se to ne može rijesiti osim – drastičnim šišanjem.

Činjenica je da je puno uzroka suhe kose, kao što je i činjenica da možete imati genetske predispozicije za istu, no, u većine nas problem smo uzrokovale same, svojim navikama, lošim proizvodima koji ne odgovaraju tipu kose, peglom, figarom i inim spravama za “mučenje”.

No, da ne nabrajam sad u beskonačnost, vjerojatno ste same svjesne što i kako krivo radite, ali nastavljate po svom jer vam se baš sviđa ispeglana/kovrčava kosa i slično. Kada vam frizer koji se razumije u svoj posao kaže nešto o vašoj kosi, znači da se brine o vama i o vašoj kosi. Ne kritizira vas, već vam želi pomoći da izvučete maksimum iz svoje kose i želi da vaaa kosa bude lijepa. Uostalom, to je njegov potpis, a on mu je itekako bitan, kao i vaše zadovoljstvo, jer nije tajna da je samo zadovoljna mušterija, srtena mušterija. No, postoje neki trikovi kojima sami, kod kuće, možete pomoći svojoj kosi da živne.

Ako ju često perete, probajte naći  lagani šampon i obavezno  stavljajte regenerator na suhi dio, bez obzira ako vam se kosa masti,morate ju zatvoriti saregeneratorom .Ako ju

posvjetljujete i bojite, dajte joj hidratacije,masku za kosu ili neki jači tretman .Kosa je najveći ukras i bitno je da ju održavate, da je lijepa, njegovana i da se vi ugodno osjećate sa svjom kosom i frizurom.

Ako vam je kosa suha i uništena vratite je u život, dajte joj kraljevski tretman,nahranite ju i ona će vam to ubrzo vratiti!

Objavi komentar