• Pon - Pet

    08:00 - 20:00

  • Subota

    08:00 - 14:00

  • Nedjelja

    Zatvoreno

rhab.hr

O nama

O nama
Zagreb • since 2014

Raptur Hair & Beauty

Raptur Hair & Beauty salon pod kreativnim vodstvom Anamarije Uroić već je više od 7 godina sinonim za prekrasnu i njegovanu kosu. U predivnom interijeru Raptur salona, Anamarija i njen tim profesionalaca osnažit će vas ljepotom i samopouzdanjem koje zaslužujete, oslobađajući vaše tijelo i um, ostavljajući vam slobodu za uživanje u životu.

Ako se radi o potpunoj promjeni frizure ili samo feniranju za tu jednu posebnu večer, kvalificirano osoblje Raptur salona u potpunosti je opremljeno da vam pruži potpunu uslugu. Ovaj divan tim ne samo da je sjajan u svom poslu, već ćete se odmah osjećati dobrodošlo i opušteno u prijateljskoj atmosferi.

Svi znamo kako je sjajan osjećaj izaći iz frizerskog salona i biti zadovoljan uslugom koju smo dobili. Raptur visoko obučeno osoblje ovdje je kako bi riješilo sve vaše kolorističke potrebe zbog kojih ćete izgledati i osjećati se fantastično!

Stvaranje trajnih odnosa s klijentima izuzetno je važno u Raptur hair & beauty jer omogućuje da postepeno razvijate vaš stil s povjerenjem i iskustvom. Obratite se s povjerenjem stručnjacima koji vas neće iznevjeriti.